mandag 9. november 2009

Første dag på jobb =)

 Da er man ferdig med sin første arbeidsdag.
I dag så har jeg blitt litt bedre kjent med staben her på huset. Tina som er Hotell direktør, Linn som er Hotellsjef og resepsjonsjef, Anders som er teknsksjef, Signy som er husøkonom, Per Olav som er service mangaer/kurvert og Hanne som er resepsjonist og min veileder under perioden.

I dag så har jeg fått mye informasjon på en gang. Jeg har sittet med noe som kalles for e-learning som er et dataprogram som har forskjellige kurs angående Choice Hotels, brannsikkerhet m.m. Choice systemet er oppbygd sånn at du ikke skal behøve å bruke musa, så jeg fikk beskjed om å kun bruke tastaturet. Dette er litt vanskelig.

Jeg tok kurset om Brandene til Choice, der en person fortalte meg hva de forskjellige brandene står for. Comfort som er branden til det hotellet jeg jobber på skal være det billigste alternativet til Choice. De har en priskalender hvor man kan se når de har lavest pris. Comfort skal også være det urbane og effektive hotellet.


Comfort Hotell Børsparken har kun frokost, og evt lunsj/middag hvis kursgjestene bestiller dette i forveien. Hvis ikke så er det ikke noe lunsj og middag på hotellet. Noe som er spesielt med Comfort er at de har vafler fra kl. 15.

Jeg fikk prøve med på utsjekk mens Hanne (min veileder) sto ved siden av meg og så alt jeg gjorde alt riktig. Ryddet også litt rundt i resepsjonsområdet i tillegg ryddet jeg og Hanne kurs lokalene.

Noe av det første jeg fikk beskjed om var at jeg måtte hjelpe restauranten med å servere lunsj til kursgjestene våres, siden de var så mange og vi kun har en servitør på jobb.


Oppsumering for dagen:
Dette har vært en spennende, hektisk og lærerik dag, møtt mange nye mennesker og ikke minst hyggelige ansatte.